Οutside training στο δήμο Αλίμου

Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου στην προσπάθεια του να ενθαρρύνει τους δημότες του Αλίμου να εντάξουν την άθληση στη καθημερινότητά τους, περιλαμβάνει στις δραστηριότητές του ένα νέο πρόγραμμα αποκλειστικά για άντρες.

Το outside training (προπόνηση εξωτερικού χώρου) απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και θα γίνεται στο γήπεδο Τραχώνων, στη Λεωφόρο Ιωνίας, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή αρχικά στις 18:00-19:00 και 19:00-20:00.

Η προπόνηση περιλαμβάνει αερόβιες ασκήσεις για την αύξηση της καρδιοαναπνευστικής αντοχής και δυναμικές ασκήσεις (κυρίως με το βάρος του σώματος ή με μικρές αντιστάσεις) για την αύξηση της δύναμης, της μυϊκής αντοχής και της ευλυγισίας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 99 42 500 ή να επικοινωνήσουν στο γήπεδο με τον υπεύθυνο Καθηγητή Φυσικής Αγωγής στις ώρες και μέρες των μαθημάτων.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΜΟΥ, OUTSIDE TRAINING, ΘΟΥΚΥΔΙΔΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!