Όλα έτοιμα για το Καρναβάλι 2020 του Δήμου Φυλής

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση που οργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Φυλής και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Αθλητισμού “Η ΠΑΡΝΗΘΑ” .

Αθλητικοί ,Πολιτιστικοί και Παραδοσιακοί σύλλογοι, σχολεία όλων των βαθμίδων και άλλοι φορείς από τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες έχουν ήδη εφοδιαστεί από το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου με τις αποκριάτικες στολές τους και τα γκρούπ των καρναβαλιστών είναι έτοιμα για το μεγάλο ξεφάντωμα και τον χορό μέχρι τελικής πτώσης στους ρυθμούς της σάμπα, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Η παρέλαση καρναβαλιστών και αρμάτων ξεκινά στις 15.00 μ.μ. από την  στρογγυλή πλατεία στο συντριβάνι, ακολουθεί τη Λεωφόρο Φυλής και καταλήγει στην κεντρική πλατεία των Άνω Λιοσίων.   Αμέσως μετά το κέφι απογειώνεται στην πλατεία Ηρώων όπου ακολουθεί συναυλία του πολύ γνωστού νεανικού συγκρτήματος Enorasis the band.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!