Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλά για τη νέα ταινία του Γαβρά -Υποδύεται τον Τσίπρα

  • Απο stergios
  • 14 Απριλίου 2019 - 14:16
  • Comments Off

Μεγάλη του τιμή χαρακτήρισε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τη συμμετοχή του στη νέα ταινία του Κώστα Γαβρά.

Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται τον Αλέξη Τσίπρα, στην ταινία του Κώστα Γαβρά που βασίζεται στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη και αφορά τη διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του 2015. «Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε μια ταινία του κ. Γαβρά. Θεωρώ και μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την πολύ μεγάλη παραγωγή», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Ολα είναι δύσκολα, όλα είναι εύκολα. Θα το δούμε όταν με το καλό τελειώσουν τα γυρίσματα, γίνει το μοντάζ της ταινίας και θα δούμε όλοι μαζί το αποτέλεσμα», συμπλήρωσε αναφερόμενος στα γυρίσματα, που ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις για τη χρηματοδότηση της ταινίας, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς. «Είναι επιστροφή φόρου μέσα από ένα συγκεκριμένο νόμο που έχει εγκριθεί. Είναι κάτι το οποίο βοηθάει την ντόπια κινηματογραφική βιομηχανία και είναι πολύ σημαντικό γιατί γίνονται δουλειές σε όλους τους τομείς κινηματογράφου για να πραγματοποιούνται στη χώρα μας πολύ μεγάλες παραγωγές. Οπότε πρόκειται ουσιαστικά για επιστροφή φόρου και όχι για επιχορήγηση», δήλωσε σχετικά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΤΑΙΝΙΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΒΡΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΥΡΔΟΥΜΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!