Νίκαια – Άνθρωπος – Σύμπαν

Συνεχίζεται ο Κύκλος Εκδηλώσεων «Επιστήμη και Πολιτισμός» που διοργανώνει ο Δήμος μας με τις Διευθύνσεις Πολιτισμού, Παιδείας Βιβλιοθηκών και Κοινωνικών Υπηρεσιών. Τη Δευτέρα 3/12/2012 στις 7.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας-Ρέντη (Π. Τσαλδάρη 10), θα πραγματοποιηθεί ομιλία-συζήτηση από τον καθηγητή Διονύση Σιμόπουλο, διευθυντή του Ευγενιδείου Πλανηταρίου, με τίτλο «Ο Άνθρωπος και το Σύμπαν».

Ο κύκλος των εκδηλώσεων ξεκίνησε με την παρουσίαση του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, την οποία έκανε ο Ξενοφών Μουσάς, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής του Εργαστηρίου Αστροφυσικής και επισκέφτηκαν Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης.

Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση θα γίνει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου με ειδική αναφορά στην παιδική κακοποίηση στην ελληνική κοινωνία στα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.nikaia-rentis.gov.gr.

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη, Επιστήμη και Πολιτισμός, Διονύσης Σιμόπουλος

 

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!