Μηχανοκίνητος αθλητισμός στο Αεροδρόμιο Μεσολογγίου - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
21
Οκτώβριος
Back

Μηχανοκίνητος αθλητισμός στο Αεροδρόμιο Μεσολογγίου

Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες φίλοι του μηχανοκινήτου αθλητισμού παρακολούθησαν το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου τους αγώνες ταχύτητας αυτοκίνητων και μηχανών, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο χώρο του Αεροδρομίου Μεσολογγίου.

Ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης στο περιθώριο των αγώνων ταχύτητας δήλωσε: «Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Αυτοκινητιστική Λέσχη Μεσολογγίου για την πρωτοβουλία διοργάνωσης που η τεράστια επιτυχία του εγχειρήματος με τις πανω από 150 συμμετοχές και τους 10.000 θεατές, δείχνει και την ανάγκη να καταστεί θεσμός σε ετήσια βάση. Το μεράκι και η εθελοντική προσφορά  ομάδων νέων ανθρώπων όπως αυτών της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Μεσολογγίου, είναι αυτό που θα βοηθήσει την περιοχή μας σε τουριστικό και αναπτυξιακό επίπεδο. Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου θα στηρίζει πάντα τέτοιες προσπάθειες».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!