μιχάλης-μητρούσης-h-σύντροφός-μου-είνα-563087
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 30.12.2021 | 13:00

Μιχάλης Μητρούσης: H σύντροφός μου είναι 20 χρόνια νεότερη και με ανανεώνει (βίντεο)

Για τη συνύπαρξή του με την κόρη του στο θεατρικό σανίδι αλλά και τη σχέση του με την κατά 20 χρόνια μικρότερη- σύντροφό του μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης.

«Είχαμε να δουλέψουμε 19 μήνες, ο κόσμος δεν έχει τη διάθεση που είχε πριν. Είναι συγκινητικό που παίζω με την κόρη μου, είναι πολύ ευχάριστο. Δεν είμαι μαλακός, είμαι κριτής. Η κόρη μου ακούει, αλλά είναι λίγο παρορμητική και μετά λέει “αχ, δεν έπρεπε να το κάνω αυτό, καλά μου έλεγες”. Εκείνη είχε μεγαλύτερο άγχος που θα συνεργαζόμασταν από ‘μένα» είπε ο ηθοποιός που αυτό το διάστημα συνεργάζεται με την κόρη του για την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», τονίζοντας ότι δεν είναι από τους γονείς που επεμβαίνουν στη ζωή των παιδιών τους.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ο Μιχάλης Μητρούσης εξήγησε ότι επρόκειτο για ένα απλό ισχαιμικό επεισόδειο, το οποίο και ξεπέρασε σε μία μόλις εβδομάδα, ενώ μιλώντας για τη σύντροφό του τόνισε ότι η διαφορά ηλικίας που έχουν είναι κάτι που δεν τον ενοχλεί, απεναντίας, τον ανανεώνει.

«Πραγματικά δε με ενδιαφέρει καμία ηλικία. Είμαι τρία χρόνια με τη σύντροφό μου και είμαστε ερωτευμένοι. Είναι περίπου 20 χρόνια νεότερη μου, με ανανεώνει» είπε μεταξύ άλλων.