Μια ξεχωριστή στιγμή: Η 85χρονη Μαίρη Λίντα πήρε το μικρόφωνο στο γηροκομείο και τραγούδησε - Aftodioikisi.gr
Πέμπτη
18
Μάι
Back

Μια ξεχωριστή στιγμή: Η 85χρονη Μαίρη Λίντα πήρε το μικρόφωνο στο γηροκομείο και τραγούδησε

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, η Μαίρη Λίντα τιμήθηκε για την προσφορά της στο τραγούδι

Μία συγκινητική εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής (1/10) στο Γηροκομείο Αθηνών. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, οργανώθηκε μία μικρή γιορτή και κατά τη διάρκεια αυτής απονεμήθηκε ειδικό τιμητικό βραβείο στην Μαίρη Λίντα για την προσφορά της στη μουσική και γενικότερα στον πολιτισμό.

Η Μαίρη Λίντα, φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών κοντά τρία χρόνια. Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η 83χρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε αναφέρει: «Όλα τα παιδιά εδώ είναι εκπληκτικά. Από τους διευθυντές μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο. Είναι ευγενέστατοι. Την ώρα που τους χρειαζόμαστε χτυπάμε τα κουδούνια και έρχονται όλοι να δουν τι συμβαίνει. Εγώ αυτό το νιώθω ασφάλεια. Στο γηροκομείο η Μαίρη Λίντα; Γιατί η Μαίρη Λίντα τί είναι; Δεν είναι άνθρωπος; Δεν αξίζει να είναι εδώ και να την περιποιηθούν; Για ποιο λόγο να μην έρθω εγώ στο νοσοκομε

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!