Μεγάλη Συναυλία με τον Στέλιο Διονύσιου στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου

Ο Δήμος Μαρκοπούλου και η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.), σας προσκαλούν, την Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, και ώρα 10:00 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, στην συναυλία του κορυφαίου ερμηνευτή, Στέλιου Διονυσίου.

Φέτος, ο εορτασμός των Πολιούχων της Πόλης, Αγίων Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης, θα πλαισιωθεί με μια μεγαλειώδη μουσική εκδήλωση.

Το πρώτο μέρος του προγράμματος που θα διαρκέσει από τις 10:00 μ.μ. μέχρι τη 1:00 π.μ. θα είναι μια μεγάλη λαϊκή συναυλία με τραγούδια από την πλούσια δισκογραφία του Στέλιου Διονυσίου, τα αξέχαστα τραγούδια του πατέρα του, Στράτου Διονυσίου, αλλά και τραγούδια από όλο τα φάσμα του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού.

Στο δεύτερο μέρος του προγράμματος που θα διαρκέσει μέχρι τις 04:00 π.μ., θα ακολουθήσει λαϊκή ορχήστρα με πλούσιο λαϊκό και δημοτικό πρόγραμμα που θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους μας να χορέψουμε και να ξεφαντώσουμε με τον πατροπαράδοτο τρόπο στο ρυθμό του πανηγυριού. Θα ακουστούν τραγούδια από όλο το φάσμα της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής, λαϊκά, νησιώτικα, δημοτικά από δεξιοτέχνες μουσικούς και έμπειρους ερμηνευτές.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!