μαρούσι-εικαστικές-μαθητικές-δημιου-255590
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 10.06.2013 | 18:44

Μαρούσι: Εικαστικές μαθητικές δημιουργίες

Την ετήσια έκθεσή του με τίτλο: «Εικαστικές Μαθητικές Δημιουργίες» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου φιλοξένησε για ένα διήμερο ο Δήμος Αμαρουσίου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο ισόγειο του Δημαρχείου.

Την έκθεση που περιελάμβανε ποικίλα εικαστικά δημιουργήματα των μαθητών όπως σχέδιο, χρώμα, κολάζ, κατασκευές και μικτές τεχνικές επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Προμηθειών Δημήτρης Σμυρνής, μεταφέροντας και εκ μέρους του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, τα συγχαρητήρια σε διοργανωτές και μαθητές.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η διευθύντρια του σχολείου Κυριακή Κανάρη, καταθέτοντας την ικανοποίηση του συλλόγου διδασκόντων του σχολείου που το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι συμβάλλει στην αισθητική καλλιέργεια των μαθητών και συνεπώς στην κοινωνικοποίηση και πολιτιστική εξέλιξη των παιδιών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος της Α/Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ν. Παπαδάκος, και ο σχολικός σύμβουλος Ηλίας Ράπτης.

Το εικαστικό δρώμενο στέφθηκε με επιτυχία καθώς παιδιά, γονείς και φίλοι επισκέφτηκαν την έκθεση καθ’ όλη τη λειτουργία της θαυμάζοντας την ελεύθερη ψυχοσυναισθηματική έκφραση των μαθητών και την αρτιότητα της οργάνωσης.