Λαμία: Σχολή Προπονητών Παγκρατίου

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη του 5ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Παγκρατίου, που θα διεξαχθεί ως γνωστόν στη χώρα μας από 16 έως 18 Νοεμβρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, θα λειτουργήσει η Παγκόσμια Σχολή Προπονητών του αθλήματος.

Αυτό θα γίνει στην Λαμία από 12-14 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει σεμινάρια τεχνικά και ελλανοδικίας. Θα διδάξουν καθηγητές ΤΕΦΑΑ, αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Ιστορικής Τεκμηρίωσης του Παγκρατίου Θανάσης Νακάσης, ο οποίος θα διδάξει στους ξένους προπονητές την ιστορική τεκμηρίωση του Παγκρατίου. Το άθλημα που έχει ως γνωστόν τις ρίζες του στην Αρχαία Ελλάδα και σε πολλές χώρες του εξωτερικού γνωρίζει σημαντική άνοδο και άνθηση.

Η διοίκηση της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας, πιστεύει ότι με αφορμή την διεξαγωγή του 5ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην χώρα μας, θα δοθεί σημαντική ώθηση στην ανάπτυξη του καθαρά ελληνικού αθλήματος και στην Ελλάδα. Ήδη άλλωστε τα σωματεία που το καλλιεργούν και οι αθλητές με τους αθλήτριες αυξάνονται συνεχώς το τελευταίο διάστημα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!