Λαμία: Νέα «αρχή» στην έκθεση για Μίκη

Συνεχίζεται η Έκθεση «Άξιον Εστί – Ο Μίκης Θεοδωράκης», στη Λαμία, με έργα του Ευθύμιου Βαρλάμη, μετά την απόφαση της Δικαιοσύνης, στην οποία προσέφυγε ο δήμαρχος Γιώργος Κοτρωνιάς, ζητώντας τη λειτουργία και διαχείριση της Έκθεσης υπό την αιγίδα του δήμου (σ.σ.: είχε διακοπεί από τις 25/10).

«Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας και της Περιφέρειας μας μικρούς και μεγάλους να την επισκεφθούν σύμφωνα με τις προγραμματισμένες ώρες επισκέψεων και να γνωρίσουν από κοντά το έργο των δύο δημιουργών. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη τιμή για τους δύο μεγάλους Καλλιτέχνες αλλά και δικαίωση των προσπαθειών, όσων πιστεύουν σ΄ αυτό το καλλιτεχνικό γεγονός», σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Λαμιέων.

«Ο Δήμος Λαμίας είχε υποχρέωση να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της Εκθέσεως «Άξιον Εστί – Ο Μίκης Θεοδωράκης» και αυτό πέτυχε. Είχε υποχρέωση, να διασφαλίσει το κύρος και την αξιοπιστία του Δήμου και την σωστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος.Θεωρούμε ότι υπερασπιστήκαμε τοις δημιουργούς της τέχνης, την πολιτιστική δημιουργία και τους δημιουργούς της Τέχνης Μάκη Βαρλάμη και Μίκη Θεοδωράκη έναντι οποιασδήποτε άλλης προσπάθειας», δήλωσε από την πλευρά του ο νομικός εκπρόσωπος του δήμου Ευθύμιος Καραΐσκος.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!