Κηδεύτηκε η Πόλυ Πάνου στον Κόκκινο Μύλο

Η κορυφαία του λαϊκού πάλκου Πόλυ Πάνου κηδεύτηκε σήμερα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Τη σορό της συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία μια στρατιά φίλων και συνεργατών της από το λαϊκό τραγούδι της δεκαετίας του ‘50 και του ‘60.

Θρυλικά ονόματα, όπως η Καίτη Γκρέι, ο κιθαριστής Μάριος Κώστογλου- επί χρόνια στενός συνεργάτης της Πόλυς Πάνου-, ο μπουζουξής και συνθέτης Νίκος Μεϊμάρης, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Δημήτρης Χιονάς, η ακατάβλητη Γιώτα Γιάννα, κι άλλες μορφές από την πινακοθήκη του γνήσιου ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, αποχαιρέτησαν την δική τους Πόλυ Πάνου.

Το «παρών» έδωσαν επίσης, μεταξύ άλλων, η κόρη του Γιάννη Παπαϊωάννου, Χρύσα, ο γιος και η χήρα του Μανώλη Αγγελόπουλου, η κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση, η χήρα του αείμνηστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού «Σπόρου» (ψευδώνυμο του Γιάννη Σταματίου), ο Γιώργος Νταλάρας, και άλλοι.

Στεφάνια στην κηδεία της Πόλυς Πάνου έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο υπουργός Πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος, η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος, κ. ά.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΚΗΔΕΙΑ, ΠΟΛΥ ΠΑΝΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!