Κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια στον Εσπερινό του Αγίου Λουκά του Ιατρού Άνω Λιοσίων

Με τη συμμετοχή πλήθους πιστών, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη κ.κ. Αθηναγόρα, τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού Άνω Λιοσίων το απόγευμα της Πέμπτης 10 Ιουνίου.

Στην μεγαλόπρεπη τελετή στην οποία συμμετείχαν με ευλάβεια Ιερείς από όλους τους Ναούς του Δήμου Φυλής έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι Νομικών Προσώπων και αναπληρωτές Δήμαρχοι.

Ο Μητροπολίτης Αθηναγόρας στον  σύντομο λόγο του υπογράμμισε ότι ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός που φέτος ο εορτασμός του συνέπεσε με την Ανάληψη του Κυρίου, είναι ένας εμβληματικός Άγιος ο οποίος ένωσε την επιστήμη της Ιατρικής με τον Χριστιανισμό.

Κορυφαία στιγμή της θρησκευτικής τελετής υπήρξε η ευλογία των άρτων ενώ αύριο το πρωί Παρασκευή 11 Ιουνίου, ανήμερα του εορτασμού του Αγίου Λουκά θα τελεστεί η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]