Ημερίδα για το HIV/AIDS στην Πάτρα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS, η αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Πατρέων σε συνεργασία με το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών οργανώνουν ημερίδα με θέμα «Οι νέοι μιλούν για το AIDS» το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2012, στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα στις 10.00 π.μ.

Στην ημερίδα θα δοθούν σύντομες ομιλίες για τα νέα δεδομένα της ασθένειας, την ανάγκη ενημέρωσης και την αξία της πρόληψης. Η ημερίδα θα ολοκληρωθεί με μια ανοιχτή συζήτηση με τους νέους. Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδείξει τη σοβαρότητα και αναγκαιότητα της πρόληψης και αντιμετώπισης της ασθένειας του AIDS σε στοχευμένες ηλικιακές ομάδες του πληθυσμού. Θα προταθούν, συγκεκριμένες παρεμβάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ασθένειας του ΑIDS. Τέλος θα παρουσιαστούν τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα της ασθένειας.

Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχουν εθελοντές ιατροί, μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων Ιατρικής που θα παρέχουν συμβουλές για θέματα πρόληψης από την ασθένεια του AIDS.

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!