«Η Κληρονομιά» στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας

Τον έρωτα δοκιμάζει ο Μαριβώ στο έργο του «Η Κληρονομιά»  την Πέμπτη 22 Ιουλίου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής και πολιτικής κρίσης όπως αυτή που περνούσε η Γαλλία στα μέσα του 18ου αιώνα και ενώ το τραπεζικό σύστημα είχε καταρρεύσει, δεν είναι τόσο απλό να θυσιάσει κανείς 200χιλιάδες φράγκα προκειμένου να διατηρήσει εντελώς ακηλίδωτο τον έρωτά του. Ένας έρωτας που στον κόσμο του Μαριβώ δυσκολεύεται πάντα να εκφραστεί απερίφραστα γιατί εκτός από τα όποια εξωτερικά εμπόδια, υψώνεται μπροστά του ο εγωισμός, η δειλία, και ο φόβος να ξανοιχτούμε στον ωκεανό των συναισθημάτων. Η μετάφραση είναι του Ανδρέα Στάικου και η σκηνοθεσία του Γιάννη Νταλιάνη. Παίζουν οι : Μαριλίτα Λαμπροπούλου (Κόμισα), Νίκος Νίκας(Μαρκήσιος), Γιάννης Σοφολόγης (Ιππότης), Παρή Τρίκα(Ορτάνς), Μπίλιω Μαρνέλη(Λιζέτ),Γιώργος Πατεράκης(Λεπίν).

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις για την παρακολούθηση των εκδηλώσεων δεν απαιτείται πιστοποιητικό εμβολιασμούself test, rapid test , μοριακό test.  Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, από την προσέλευση έως και την αποχώρηση και σε όλους τους χώρους. Δεν επιτρέπεται διάλειμμα και θα υπάρχει κενό ανά 2 ή 4 καθήμενους. Η αποχώρηση των θεατών θα γίνεται σταδιακά.

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ( Κύπρου και Προύσσης)

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ./ Διάρκεια: 90’   Τιμή εισιτηρίου:15 € / 10€ (φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ)/ Προπώληση: 12€ viva.gr

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]