Η Αλαμουντίν ξανάρχεται Ελλάδα! (Μαζί με τον Κλούνεϊ)

Αν είστε από εκείνους που γκρίνιαζαν για τον μεγάλο χαμό που έγινε με αφορμή την παρουσία της Αμάλ Αλαμουντίν στην Ελλάδα, μη βιαστείτε να χαρείτε! Θα ξανάρθει. Αλλά αυτή τη φορά (ευτυχώς για τον γυναικείο πληθυσμό) θα έχει μαζί και τον σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ!

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ, η 36χρονη δικηγόρος που εντυπωσιάστηκε από την υποδοχή και την παραμονή της στην Ελλάδα, μόλις είδε τον υπουργό Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα, το πρώτο πράγμα που του είπε είναι πως θέλει να έρθει στα ελληνικά νησιά. Αυτό θα κάνει λοιπόν!

Ο σταθμός θα είναι η Κέρκυρα. Όχι για δουλειές, αλλά για τουρισμό και θα συνοδεύεται από τον σύζυγό της, Τζορτζ Κλούνεϊ. Το ταξίδι του ζεύγους στο νησί των Φαιάκων θα γίνει σύντομα, αλλά συγκεκριμένη ημερομηνία η κυρία Κλούνεϊ δεν προσδιόρισε.

Η ίδια η Αμάλ Αλαμουντίν αποκάλυψε τα σχέδια για διακοπές στην Ελλάδα και μάλιστα στην (Κερκυραία) υφυπουργό Πολιτισμού, Άντζελα Γκερέκου, την οποία συνάντησε στο γεύμα στο Μουσείο της Ακρόπολης, παρουσία της συζύγου του πρωθυπουργού, Γεωργίας Σαμαρά.

Η Αμάλ Αλαμουντίν εντυπωσιάστηκε όταν έμαθε ότι η κα Γκερέκου ήταν ηθοποιός και τη ρώτησε από που κατάγεται. Και όταν έμαθε ότι είναι από την Κέρκυρα, χάρηκε ακόμη περισσότερο! Είπε πόσο της αρέσει το νησί, ότι χρόνια τώρα ήθελε να το επισκεφθεί και ότι στα άμεσα σχέδιά της και του συζύγου της είναι να περάσουν λίγες ημέρες ξεκούρασης στην Κέρκυρα.

Χάρηκε και η υφυπουργός Πολιτισμού από την πλευρά της και δεν έχασε ευκαιρία να μιλήσει στην 36χρονη δικηγόρο για την ελληνική παραδοσιακή φιλοξενία, για την κουζίνα και τα αξιοθέατα της Κέρκυρας.

Και σαν… κερασάκι στην τούρτα, η Άντζελα Γκερέκου δέχτηκε πρόταση να επισκεφτεί τους Κλούνεϊ! Η Αμάλ Αλαμουντίν ρώτησε την υφυπουργό Πολιτισμού αν πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο και όταν εκείνη απάντησε θετικά, ήρθε η πρόσκληση: «Την επόμενη φορά να έρθεις στο σπίτι μου να μας επισκεφτείς…».

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΚΛΟΥΝΕΙ, ΑΛΑΜΟΥΝΤΙΝ


Αφήστε μια απάντηση