Η 1η Ομαδική Έκθεση Εικαστικών διοργανώνεται στο Δ. Μάνδρας – Ειδυλλίας

Με στόχο την ανάδειξη της τέχνης και του πολιτισμού και την προβολή του έργου νέων καλλιτεχνών ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας διοργανώνει την 1η Ομαδική Έκθεση Εικαστικών στο Νέο Πνευματικό Κέντρο Μάνδρας.

Έργα προερχόμενα από τους χώρους της ζωγραφικής, της γλυπτικής, της φωτογραφίας, της ποίησης και της μουσικής θα παρουσιαστούν από τις 13 μέχρι τις 26 Μαρτίου 2019.

Την επιμέλεια της έκθεσης έχει η εικαστικός κ. Λαμπρινή Σωτηράκη, η οποία με καλλιτεχνική ευαισθησία αλλά και με γνώση για την τέχνη καταφέρνει όχι μόνο να αναδείξει αλλά και να οδηγήσει όλους τους επισκέπτες σε νέους δρόμους και «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ», όπως είναι και ο χαρακτηριστικό τίτλος της έκθεσης.

Τα εγκαίνια τα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στις 7.00 το απόγευμα ενώ οι ώρες λειτουργίας της 1ης Ομαδικής Έκθεσης Εικαστικών είναι:

Καθημερινά από τις 10.00 – 13.00 & 18.00-21.00, την Κυριακή από τις 11.00-14.00 ενώ την ημέρα της 25ης Μαρτίου η έκθεση θα είναι ανοικτή, επίσης, από τις 11.00-14.00.

Ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας προσκαλεί όλους να επισκεφτούν την 1η Ομαδική Έκθεση Εικαστικών καθώς η τέχνη και η πρόσληψη των μηνυμάτων της δεν χρειάζεται, πάντοντε, γνώση αλλά συναίσθημα και ανοικτή ματιά.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ- ΕΙΔΥΛΛΙΑΣ, ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!