γιορτές-τέχνης-και-ερασιτεχνικής-δημ-1041782
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 01.07.2022 | 14:20

Γιορτές τέχνης και ερασιτεχνικής δημιουργίας από τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Βύρωνα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι παρουσιάσεις των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων του Δήμου μας, μετά και την ολοκλήρωση των φετινών μαθημάτων.

Για ακόμη μια φορά η δημιουργική διάθεση, η χαρά και το μεράκι των μικρών και μεγάλων σπουδαστών, εκφράστηκαν με αγάπη και καλλιτεχνική αρτιότητα, πετυχαίνοντας να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις δυνατότητές τους στη μουσική και στη ζωγραφική.

Για μία ακόμα φορά, η τέχνη επιτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους προορισμούς της, αυτόν της έκφρασης της ερασιτεχνικής δημιουργίας που κάνει τους ανθρώπους και τις κοινωνίες τους καλύτερες!

Ευχαριστούμε τους εκλεκτούς καθηγητές μας κ. Αντρέα Συμβουλόπουλο (πιάνο), κα Μαρία Βουλγαράκη (ζωγραφική), κα Αθήνα Δημητρακοπούλου (φωνητική), κα Ηω Αδαμοπούλου (πιάνο), κ. Γιώργο Κουσιάδη (κιθάρα) και κ. Θοδωρή Τσικρικά (θεωρητική μουσικής) που με την πολύτιμη καθοδήγησή τους συνέβαλαν για αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Με τη σιγουριά ότι η τέχνη αποτελεί τον πιο πολύτιμο σύμμαχό μας σε δύσκολους καιρούς, τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του Δήμου Βύρωνα αποτελούν πλέον έναν εδραιωμένο θεσμό της πόλης μας και ανανεώνουν το ραντεβού τους από Σεπτέμβρη…