Φθινοπωρινό παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

Το 1ο Φθινοπωρινό Παζάρι Βιβλίου συνδιοργανώνεται από το Σύλλογο Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών, το Σύλλογο Εκδοτών Επιστημονικών Βιβλίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.

Το παζάρι θα λάβει χώρα από την 1 έως τις 20 Νοεμβρίου στην Πλατεία Κοτζιά, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν παιδικές εκδηλώσεις τις τρεις Κυριακές λειτουργίας του, σε ειδικό χώρο που θα φιλοξενεί αυτές τις δράσεις.

Στο 1ο Φθινοπωρινό Παζάρι Βιβλίου συμμετέχουν 120 εκδότες με χιλιάδες τίτλους βιβλίων (ελληνική και ξένη λογοτεχνία, παιδικά, πολιτική, ιστορία, ψυχολογία κ.ά.) που διατίθενται σε πολύ χαμηλές τιμές (με έκπτωση τουλάχιστον 70%).

Στόχος των διοργανωτών είναι να συμβάλουν στην ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, γι’ αυτό ο σύλλογος εδώ και τρία χρόνια κάνει μια προσπάθεια να ενισχύσει τις βιβλιοθήκες τις χώρας με το κοινωνικό μήνυμα «Με διάβασες; Χάρισέ με!». Έχοντας λοιπόν ως στόχο την προώθηση της φιλαναγνωσίας, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες, θα διατεθεί 2% των καθαρών κερδών του 1ου Φθινοπωρινού Παζαριού Βιβλίου για τον εμπλουτισμό των βιβλιοθηκών των παιδικών χωριών SOS και 1% στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα ντύσει μουσικά το Παζάρι Βιβλίου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ, ΠΑΖΑΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!