Έρχεται το 1ο Karate Camp στο Ηράκλειο Κρήτης

Το αθλητικό σωματείο «ΣΑΤΟΡΙ ΣΟΤΟΚΑΝ ΚΑΡΑΤΕ ΝΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ», διοργανώνει το 1ο Karate Camp στο Ηράκλειο Κρήτης, με την ονομασία KARATE GAMES, στις 21, 22 και 23 Ιουνίου 2019, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ».

Αναλυτικότερα, την Παρασκευή 21/6 και ώρες 9:00-11:00 και 17:00-19:30, θα διεξαχθεί πρακτικό σεμινάριο καράτε με τον παγκόσμιο Γάλλο πρωταθλητή και προπονητή,  Κριστόφ Πιννά.

Ο Κριστόφ Πιννά, παγκοσμίου φήμης αθλητής και προπονητής καράτε, με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό του όπως, 4 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε, 2 φορές παγκόσμιος κυπελλούχος, 6 φορές πανευρωπαϊκός πρωταθλητής, 2 φορές πρωταθλητής σε Μεσογειακούς αγώνες και άλλες πολλές διακρίσεις,  θα διδάξει αγωνιστικό καράτε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές, από όλα τα σωματεία καράτε της Κρήτης αλλά και από πολλά σωματεία καράτε της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το Σάββατο 22/6 και 23/6, με ώρα έναρξης 09:00 θα διαγωνιστούν όλοι οι αθλητές καράτε στα αγωνίσματα του Κάτα και Κούμιτε για μία θέση στο βάθρο.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, KARATE CAMP


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]