«Ελλάδα 2021»: Η Γιάννα Αγγελοπούλου παρουσίασε τις δράσεις για τον εορτασμό

Tον βασικό κορμό των δράσεων που θα γίνουν για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση ανακοίνωσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου.
Η χώρα μας ξέρει να ξεπερνά της δυσκολίες, ανέφερε η κ. Αγγελοπούλου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και η ίδια ανέλυσε τις τρεις πρώτες δράσεις των εορτασμών. Στην πρώτη, 200 νέοι άνθρωποι 100 αγόρια και εκατό κορίτσια σε πεντε ομάδες ακολουθούν διαδρομές στην Ευρώπη που συνδέονται με την επανάσταση. Και όλα αυτά συνδεδεμένα ιστορικά οδοιπορικά θα συνδεθούν με την Ελλάδα του σήμερα.
Οι εφημερίδες της ελληνικής επανάστασης, η αποδελτίωση και το πλούσιο αρχείο που μας προσφέρουν είναι η δεύτερη δράση που ανακοινώθηκε.
Τρίτη δράση είναι «Οι έλληνες έμποροι και η επανάσταση του 1821» η δραστηριότητα από την ύστερη τουρκοκρατία μέχρι τη συμβολή τους στην ίδρυση ελληνικού κράτους.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ, ΔΡΑΣΕΙΣ, ΓΙΑΝΝΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!