Έκθεση μαθητών Εργαστηρίου Αγιογραφίας Δ. Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Η Διεύθυνση Πολιτισμού και το Εργαστήριο Αγιογραφίας του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνουν Έκθεση Αγιογραφίας έργων φορητής εικόνας των μαθητών του εργαστηρίου   σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Village shopping and more… από τις 3 έως τις 12 Απριλίου. Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης την Δευτέρα 3 Απριλίου στις 7 το απόγευμα.

Μέσα από τα έργα τους οι 45 μαθητές του Εργαστηρίου της Αγιογραφίας ηλικίας 18 έως 70 ετών, παρουσιάζουν τη διαδικασία και τα στάδια δημιουργίας μίας φορητής εικόνας, αφού προηγουμένως έχουν λάβει εκπαίδευση σε συγκεκριμένους κανόνες τόσο για την σχεδίαση όσο και για τα χρώματα.  Επίσης, στον ίδιο χώρο τα προχωρημένα έτη των σπουδαστών θα παρουσιάσουν και εκθέματα τοιχογραφίας σε μουσαμά, όπου μετά την ολοκλήρωσή τους θα διακοσμήσουν τους τοίχους του εργαστηρίου.

Η υπεύθυνη της έκθεσης και διδάσκουσα κα Μαρίνα Μπούα, συνεργαζόμενη επί εικοσαετίας με το Εργαστήριο, έχει μεταφέρει τις γνώσεις της σε ένα σημαντικό αριθμό μαθητών, όπου στον καθένα προσφέρεται η δυνατότητα με το πέρας των σπουδών του να ολοκληρώσει ο ίδιος το δικό του έργο και να βάλει την υπογραφή του σε αυτό.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ, ΕΚΘΕΣΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!