Δράση στη βιβλιοθήκη και στα αναγνωστήρια του Δήμου Χερσονήσου

Με επιτυχία υλοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2012 σειρά διαδραστικών δραστηριοτήτων για παιδιά με θέμα «Διαδρομές Ηρώων» στο επίκεντρο των οποίων ήταν η Αργοναυτική Εκστρατεία.

Τα παιδιά που ανταποκρίθηκαν και συμμετείχαν, άκουσαν την ιστορία, συζήτησαν για τους ήρωες της, ζωγράφισαν, έλυσαν σταυρόλεξο και εντόπισαν στο χάρτη τα σημεία της διαδρομής. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ίδια τα παιδιά, ηλικίας από 5 έως 9 ετών εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ελληνική μυθολογία που άλλωστε θα είναι στο επίκεντρο και στις επόμενες συναντήσεις.

Το ίδιο βράδυ προβλήθηκε η ταινία «Σινεμά ο Παράδεισος» ενώ έγινε ενημέρωση για την οργάνωση της δημοτικής κινηματογραφικής λέσχης που μετράει ήδη αρκετούς υποστηρικτές ενώ η Λέσχη Ανάγνωσης συνεχίζει τη λειτουργία της στο Λιμάνι Χερσονήσου και οργανώνεται σε Μάλια και σε Γούβες.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!