Δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για την τρίτη ηλικία από την Π. Κρήτης

Η  Περιφέρεια Κρήτης-Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας στο πλαίσιο υλοποίησης του Κοινωνικού της Προγράμματος για το έτος 2018 πραγματοποιεί την κοινωνική δράση  «Θεατρικές Παραστάσεις για την Γ΄ Ηλικία στην Περιφέρεια Κρήτης» με δωρεάν είσοδο.

Συγκεκριμένα αφορά τους ωφελούμενους Κλειστών & Ανοικτών Δομών (ΚΑΠΗ, ΚΕΚΟΙΦΑΠΗ. ,Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων).

Η δράση υποστηρίζει μια ιδιαίτερα Ευάλωτη Κοινωνική Ομάδα που είναι οι  Ηλικιωμένοι και σκοπό έχει την υποστήριξή τους και την ενεργοποίηση της Ενεργού Γήρανσης, ως αντίδοτο στην Κοινωνική Απομόνωση και στα συναισθήματα Μοναξιάς απ΄ τα οποία διακατέχονται τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας.  Η εκδήλωση «Θεατρικές Παραστάσεις για την Γ΄ Ηλικία στην Περιφέρεια Κρήτης» ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο στο Κινηματογράφο «Αστόρια» τις ώρες 7-9 μ.μ επίσης με ελεύθερη είσοδο και για τους Δήμους Ηρακλείου, Μαλεβιζίου, Μινώα Πεδιάδος, Βιάννου, Αρχανών-Αστερουσίων, Χερσονήσου με το έργο των Ρέππα –Παπαθανασίου «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Το θεατρικό έργο μέχρι σήμερα έχει παρουσιαστεί:

 

 

Α/Α ΠΟΛΕΙΣ/ΔΗΜΟΙ ΘΕΑΤΡΟ / ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ
1  ΤΖΕΡΜΙΑΔΟ

ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΒΟΡΕΑΔΗ

 

07/07/2018 7-9μμ
2 ΣΗΤΕΙΑ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ 08/07/2018 7-9μμ
3 ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΖ ΕΟΤ  12 /07/2018 7-9μμ
4 ΡΕΘΥΜΝΟ

(Δ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ,

ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΑΜΑΡΙΟΥ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ)

ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 21/07/2018 7-9μμ
5 ΜΟΙΡΕΣ (Δ ΦΑΙΣΤΟΥ, ΓΟΡΤΥΝΑΣ) ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ Δ. ΦΑΙΣΤΟΥ 28/7/2018 7-9μμ
6 ΧΑΝΙΑ ( Δ. ΧΑΝΙΩΝ, ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, ΚΑΝΤΑΝΟΥ- ΣΕΛΙΝΟΥ, ΚΙΣΣΑΜΟΥ, ΠΛΑΤΑΝΙΑ, ΣΦΑΚΙΩΝ,ΓΑΥΔΟΥ) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ 15/09/2018 7-9μμ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!