δήμος-νίκαιας-ρέντη-οι-βέβηλος-anser-στο-κα-915880
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 22.06.2021 | 15:49

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη: Οι Βέβηλος-Anser στο Κατράκειο

Ο Δ. Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη διοργανώνει το Σάββατο 26 Ιουνίου στο Κατράκειο θέατρο Nίκαιας, hip hop συναυλία με τους καλλιτέχνες Βέβηλο και Anser. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6:30 μ.μ, ενώ οι μουσικές θα ξεκινήσουν από τις 7:00 μ.μ από καλλιτέχνες έκπληξη. Ο Βέβηλος και ο Anser θα ανεβούν στην σκηνή στις 8:45 μ.μ. Η συναυλία είναι προσβάσιμη και σε Άτομα με Αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα.

Η ανακοίνωση του δήμου αναφέρει ότι “Οι Βέβηλος & Anser δηλώνουν έτοιμοι να ενωθούν και πάλι με το κοινό που τραγουδάει τα κομμάτια τους και χαράζει τους στίχους τους σε παγκάκια, πλατείες και τοίχους. Οι δυο τους θα οδηγήσουν τους θεατές σε ένα ταξίδι με  σημείο αναφοράς τις προσωπικές τους μάχες με τα σκοτάδια, και τις βαθύτερες σκέψεις τους. Τελικός προορισμός η ακεραιότητα, η προσήλωση στο ήθος και τις αξίες, η ειλικρίνεια, η αυθεντικότητα και η προσωπική ευθύνη για δράση ως απάντηση σε αυτές τις αβέβαιες και παράξενες εποχές. ”

Στην συνέχεια προσθέτει ότι : “Η συναυλία αυτή είναι προσβάσιμη σε Άτομα με Αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα. Η πλατεία του θεάτρου θα διατεθεί αποκλειστικά σε  ΑΜεΑ (και τους συνοδούς τους) έτσι ώστε να υπενθυμίσουμε πως το hip hop είναι κάτι παραπάνω από μουσική. Σε αυτή την περίπτωση, οι ενδιαφερόμενοι να στείλουνε e-mail στο [email protected]

Τα εισιτήρια είναι αριθμημένα και η συναυλία είναι αποκλειστικά για καθήμενους”.

Τέλος, τονίζει ότι : ” Η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, έξοδο και παραμονή σας στον χώρο είναι υποχρεωτική.

  • Οι πόρτες ανοίγουν στις 6.30, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.
  • Αντίστοιχα και η αναχώρηση θα γίνεται τμηματικά, με τον ίδιο τρόπο.
  • Οι ταξιθέτες θα φροντίζουν για τη ροή του κόσμου, την τήρηση των αποστάσεων και την αποφυγή του οποιουδήποτε συνωστισμού.
  • Η εκδήλωση είναι αποκλειστικά για καθήμενους.”

 Τιμές εισιτηρίων:

Κερκίδες: 10€ προπώληση | 12€ ταμείο

Πλατεία: 12€ προπώληση | 15€ ταμείο

Οι συνοδοί των ΑΜεΑ θα εισέρχονται δωρεάν.

Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/music/katrakeio/vevilos-anser/