ΔΗΚΕΠ Αιγίου: Δεκάδες παιδιά στο εργαστήριο δημιουργίας μάσκας

Σε ενθουσιώδη γιορτή  μετατράπηκε το ανοιχτό καρναβαλικό εικαστικό εργαστήριο δημιουργίας μάσκας που διοργάνωσε στο πλαίσιο του «Παιδικού Καρναβαλιού 2013» η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης Αιγιαλείας σε συνεργασία με το ΕΚΑΜΕ/ΑμΕΑ Αιγίου. Το Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου γέμισε γέλιο και χαρά, καθώς δεκάδες παιδιά κάθε ηλικίας έσπευσαν να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους και να φιλοτεχνήσουν πάνω από 300 καρναβαλικές μάσκες ποικίλου σχήματος και μεγέθους, δημιουργώντας μικρά έργα τέχνης.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, η αισθητικός Λήδα Τσιχλιά έκανε πρωτότυπο face painting στα παιδιά, μεταμορφώνοντάς τα σε νεράιδες, γατούλες, μάγισσες κ.α..

Σημειώνεται πως οι μάσκες που φιλοτεχνήθηκαν, ετοιμάστηκαν με τις άοκνες φροντίδες των εκπαιδευομένων του ΕΚΑΜΕ και των εκπαιδευτών τους. Κι έτσι, στα χέρια των παιδιών που συμμετείχαν στο εργαστήρι, οι άσπρες μάσκες πήραν χρώμα και ζωή!

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ κα Βασιλική Ψυχράμη, μετά το τέλος της εκδήλωσης, ευχαρίστησε θερμά τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές του ΕΚΑΜΕ για την άριστη οργάνωση, καθώς και τις εταιρείες που βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ, ΔΗΚΕΠ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!