Δείτε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2019 για όλη την Ελλάδα

Οι απόκριες πλησιάζουν και το https://gatherpoint.gr κατάφερε να συλλέξει (και συνεχώς εμπλουτίζει) τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας! Επιπλέον, αυτές τις απόκριες, εγκαινιάζει μια μεγάλη συνεργασία και γίνεται το πρώτο σαιτ στην Ελλάδα που ενσωματώνει σε κάθε event διαδικαστικό χάρτη με τα δωμάτια  ξενοδοχείων αλλά και Airbnb που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο διεξαγωγής των εκδηλώσεων!

Στο gatherpoint.gr θα βρείτε πληροφορίες για καρναβάλια και αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε περισσότερους από 40 νομούς της Ελλάδας και σας καλεί να καταχωρήστε δωρεάν και τις δικές σας! Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, σε όποια περιοχή και αν διαμένετε ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε για να περάσετε τις απόκριες του 2019, σας περιμένουν πληθώρα εκδηλώσεων οργανωμένα από τους εκάστοτε δήμους και τοπικούς φορείς. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε ότι σε Καρναβαλικούς ρυθμούς θα κινούνται περιοχές με καρναβάλια θεσμούς όπως η Πάτρα, η Ξάνθη, η Σκύρος, το Ρέθυμνο, η Λευκάδα αλλά και η Σύρος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, η Πρέβεζα, η Κομοτηνή, η Άρτα, το Σιδηρόκαστρο και η Χαλκίδα με το Θαλασσινό της Καρναβάλι! Στις Φέρες Έβρου θα συναντήσετε το έθιμο της καμήλας, στη Νάξο σας περιμένει το Διονυσιακό Καρναβάλι ενώ στον Τύρναβο Λάρισας και το Κακούρι (Αρτεμίσιο) Αρκαδίας θα βιώσετε πιο σατυρικά καρναβάλια. Τέλος, στο Γαλαξίδι, για ακόμη μια χρονιά, προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα Αλευρομουτζουρώματα της Καθαράς Δευτέρας (11 Μαρτίου 2019)!

Δείτε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του 2019 για όλη την Ελλάδα εδώ

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΚΡΙΕΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!