Δ. Ζακύνθου: Συναυλία αγάπης για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών

Ο Δήμος Ζακύνθου διοργανώνει μεγάλη συναυλία αγάπης για την ενίσχυση των Κοινωνικών Υπηρεσιών. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στις 7:00 μμ στο Θέατρο του Σαρακινάδου.
Συμμετέχουν: Δημήτρης Μαρκεσίνης (μπουζούκι), Αλέκος Αγαλιώτης (κλαρίνο), Λόλη Ελέζι και Κυριάκος Κωστάκος (βιολιά), Διονύσιος Τουρκάκης, Αναστάσιος Μπάστας και Ιωάννα Λούτζη (πλήκτρα), Κώστας Μεϊντάνης (ηλεκτρικό μπάσο), Θεόδωρος Λειβαδάς (κιθάρα), Ιωάννης Ρεκούμης (τύμπανα), Διονύσιος Παρασκευόπουλος (τραγούδι), Σταμάτης Φιλιακός (διεύθυνση και ενορχήστρωση). Θα ακουστούν τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, έντεχνα και ελαφρολαϊκά.

Ο Δήμος Ζακύνθου καλεί τους πολίτες να φανούν αρωγοί και να στηρίξουν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις προσκλήσεις για την εκδήλωση, από αυτήν την εβδομάδα μέχρι και την ημέρα της εκδήλωσης, από τα γραφεία των Κοινωνικών Υπηρεσιών στην μαθητική εστία, στο ποτάμι, έναντι του συμβολικού αντιτίμου των 5 ευρώ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ενόψει των εορτών, ο Δήμος καλεί τους πολίτες να ευαισθητοποιηθούν και να συνεισφέρουν από το υστέρημά τους, στεκούμενοι αλληλέγγυοι στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!