Δ. Πολυγύρου: Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ζωντανεύει η Ναυμαχία του Ναυαρίνου

Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος και η Επιτροπή Ναυαρινείων ζωντανεύουν για τρίτη συνεχή χρονιά, την ιστορική Ναυμαχία του Ναυαρίνου.

Σε σύσκεψη της Επιτροπής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/07/2019, στο γραφείο του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη, συζητήθηκαν οι τελικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Σειρά πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα εορτασμού της Εθνικής Επετείου με αποκορύφωμα την Αναπαράσταση της Ναυμαχίας στις 19 Οκτωβρίου 2019, ημέρα Σάββατο, η οποία έχει πλέον καθιερωθεί ως το υπ’αριθμόν ένα πολιτιστικό γεγονός της περιοχής με τεράστια απήχηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το εθιμοτυπικό των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί με την καθιερωμένη Παρέλαση την Κυριακή 20 Οκτωβρίου που θα αποτελέσει και την αυλαία των εκδηλώσεων.

192 χρόνια μετά, αναβιώνουμε τις στιγμές που άλλαξαν τον ρού της ιστορίας και οδήγησαν στην σύσταση του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.

Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γραφείο Εθιμοτυπίας, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στα τηλέφωνα 2723360211, 2723360202.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]