Δ. Πεντέλης: Μουσικοχορευτική Εκδήλωση από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγής Μελισσίων

Την Παρασκευή 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε από τον Μικρασιατικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγής Μελισσίων «Αγ. Γεώργιος Γκιούλμπαξε» η μουσικοχορευτική εκδήλωση «Άνοιξαν τα δέντρα όλα…» στο θεατράκι Μαγγίνα της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου Καψάλης στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον Πρόεδρο κο Παναγιώτη Γκατζόλη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου που κρατάνε τις ρίζες της πατρίδας μας και αποδίδουν τιμή και αξία στην ιστορία των αλησμόνητων πατρίδων, του τόπου μας, της Ελλάδας.

Την επιμέλεια της πετυχημένης εκδήλωσης είχε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου και  Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κος Γιώργος Μαγιάτης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Εφημέριος του Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου Μελισσίων Πατέρας Λουκάς, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Παναγιώτης Μούστρης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Άντα Μπούσουλα, η Αντιπρόεδρος της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Μπάμπου, το Μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ κος Δημήτρης Τζαμτζής, τα Μέλη Δ.Σ. της Β΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ.κ. Σίσσυ Ντούρη, Σέβη Πάχνη,  εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!