δ-νίκαιας-τριήμερο-εκδηλώσεων-για-τα-100-1008037
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 14.09.2022 | 13:01

Δ. Νίκαιας: Τριήμερο εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή

Εκδηλώσεις αφιερωμένες στα  100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή θα φιλοξενήσει το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης)  στις 16, 17 και 18 Σεπτεμβρίου στις 8.30 μ.μ.. Η Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων διοργανώνει αυτό το τριήμερο με μουσικές και τραγούδια της Μικρασίας  με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Πιο συγκεκριμένα:

Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου  θα πραγματοποιηθεί η 5η Μικρασιατική Βεγγέρα στην οποία συμμετέχουν η Μικτή Τετράφωνη Χορωδία του Δήμου Κορυδαλλού, η Χορωδία τού Μουσικού Ομίλου Νίκαιας και η Χορωδία της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσίων «Εφέσου Μελίσματα» .

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου    χορευτικά τμήματα της Ένωσης Εφεσίων θα παρουσιάσουν την μουσικοχορευτική παράσταση με  τίτλο  «Τραγουδώ και Θυμάμαι, Χορεύω και Ονειρεύομαι…….».

Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου  οι «Παίδες Εν Εφέσων» μας προσκαλούν στο   «Μουσικό Σεργιάνι σε Ανατολή και Δύση» με τη συμμετοχή της μουσικής ομάδας της Ένωσης Εφεσίων. Πρόκειται για ένα μουσικό οδοιπορικό από τη Μικρασία στην Κοκκινιά αφιερωμένο στα 100 χρόνια Μικρασιατικής Μνήμης.

Είσοδος ελεύθερη