Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη: Έρχεται το 2ο Χριστουγεννιάτικο Προσχολικό Φεστιβάλ 

Το 2ο Χριστουγεννιάτικο Προσχολικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Δεκεμβρίου στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος» (Θηβών 245) από τις 5.30 έως τις 8.30 το απόγευμα. Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη φορούν τα γιορτινά τους για καλό σκοπό. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα λειτουργεί bazaar με έργα των παιδαγωγών των σταθμών και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ιδρύματος «Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα». Το συγκεκριμένο ίδρυμα προστατεύει παιδιά άπορων οικογενειών από το 1853 έως σήμερα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος σε εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, να φτιάξουν τα δικά τους σοκολατένια γλυκίσματα και ζαχαρωτά, να φιλοτεχνήσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και να συμμετέχουν σε θεατρικά παιχνίδια και παιδαγωγικές δραστηριότητες.

19&20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοϊζος»

Θηβών 245

Ώρες λειτουργίας: 5.30 μ.μ.-8.30 μ.μ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΦΕΣΤΙΒΑΛ, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!