Δ. Λεβαδέων: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα αθλητικά προγράμματα

Ο Δήμος Λεβαδέων, συνεχίζει με δημιουργική διάθεση τα Προγράμματα Άθληση για  όλους για το έτος 2019-2020. Τα προγράμματα υλοποιούνται από το Αυτοτελές Τμήμα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Τουρισμού σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στόχος μας είναι η σωματική και κινητική ανάπτυξη, η βελτίωση της σωματικής κατάστασης, η διατήρηση της υγείας και η προαγωγή της άθλησης σε καθημερινή συνήθεια και τρόπο ζωής.

Τα προγράμματα που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής;

  1. Αθλητισμός και Γυναίκα, στο Αθλητικό Πρόγραμμα του Δήμου, μπορούν να συμμετέχουν όλες οι γυναίκες από 18 έως 65 ετών.

Θα λειτουργήσουν πρωινά και απογευματινά τμήματα. Η ημέρα έναρξης θα ανακοινωθεί με νέο δελτίου τύπου.

Κόστος συμμετοχής 5,00€ το μήνα (τρεις φορές την εβδομάδα).

  1. Αθλητισμός και Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, (ΑΜΕΑ), στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν οι Σύλλογοι ΑΜΕΑ, τα κέντρα Ψυχικής Υγείας και μεμονωμένα άτομα με Αναπηρία και θα πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα, από μία ώρα την κάθε ημέρα, σε δημοτικούς χώρους πλησίον του τόπου διαμονής των αθλουμένων.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμά είναι δωρεάν.

  1. Αθλητισμός στην τρίτη ηλικία, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους ηλικιωμένους που θέλουν να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους και να ωφεληθούν από την άσκηση.

Κόστος συμμετοχής 5,00€ το μήνα (τρεις φορές την εβδομάδα).

Τα δικαιολογητικά πρέπει να προσκομιστούν στον καθηγητή Φυσικής αγωγής που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα, κατά την προσέλευση στο πρώτο μάθημα.

Οι εγγραφές για τα προγράμματα θα διαρκέσουν από 18/10 έως και 31/10/2019.

Για την εγγραφή σε κάποιο τμήμα είναι απαραίτητη η αίτηση συμμετοχής, η οποία διατίθεται από τα γραφεία του Αθλητικού Τμήματος στον τέταρτο όροφο του Δήμου ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε  στα τηλέφωνα: 2261350834-888 email: [email protected] & [email protected] ή στην ιστοσελίδα του Δήμου Λεβαδέων: www.dimoslevadeon.gr .

ΑΙΤΗΣΗ προγραμματος Π.Α.Γ.Ο. 2019-2020

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ, ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΣΗΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!