Δ. Αθηναίων: «Brahms in Love» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει τη Συμφωνική Ορχήστρα και τη Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αθηναίων στη συναυλία Brahms in love, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου στις 20.30 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Κεντρική έννοια πάνω στην οποία βασίστηκαν πολλά έργα του Johannes Brahms υπήρξε ο έρωτας. Τα προσωπικά του βιώματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή και επηρέασαν σημαντικά τις συνθετικές του επιλογές. Η συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας και της Χορωδίας του Δήμου Αθηναίων, με τίτλο «Brahms in Love», αναδεικνύει την πολυδιάστατη έκφραση του ερωτικού συναισθήματος από τον γερμανό συνθέτη. Η πληθωρική γραφή και ο τρυφερός λυρισμός συνυπάρχουν με τον άλλοτε δραματικό και άλλοτε ανάλαφρο χαρακτήρα των προσωπικών του εξομολογήσεων.

Σολίστ: Αναστάσιος Πάππας (πιάνο), Μαργαρίτα Συγγενιώτου (μεσόφωνος)
Μουσική δ/νση: Ανδρέας Τσελίκας
Διδασκαλία Χορωδίας: Σταύρος Μπερής

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δελτία εισόδου.

Διάθεση δελτίων εισόδου: Από Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Συγγρού 107
Πληροφορίες στο 210 9243211 .

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΟΠΑΝΔΑ, ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΣΥΝΑΥΛΙΑ, ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΧΟΡΩΔΙΑ, JOHANNES BRAHMS


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!