Δ. Αθηναίων: Άθληση στα πάρκα

Ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα μαζικής άθλησης, υπό τον τίτλο «Άθληση στα Πάρκα», διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να προσφέρει σε γονείς και παιδιά τη δυνατότητα της ελεύθερης άθλησης σε εξωτερικούς φυσικούς χώρους, αποτρέποντας την καθιστική ζωή και αξιοποιώντας, με γνώμονα τη υγεία, τον ελεύθερο  χρόνο.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου -με χρονική διάρκεια από τις 10.00 έως τις 13.00- και αφορά όλα τα Σαββατοκύριακα του Νοεμβρίου, με εξαίρεση αυτό της διεξαγωγής του «Κλασικού Μαραθώνιου Αθηνών» στις 10 & 11 Νοεμβρίου. Περιλαμβάνει πεζοπορία, τζόκινγκ και ελεύθερη γυμναστική, ενώ θα γίνει διαχωρισμός και ομαδοποίηση από εξειδικευμένους Γυμναστές – Κ.Φ.Α. ανάλογα με την ηλικία των αθλουμένων. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι δωρεάν.

Οι χώροι διεξαγωγής του προγράμματος είναι:

  • Άλσος Παγκρατίου (κεντρική είσοδος από Ευτυχίδου)
  • Πεδίον Άρεως (άγαλμα Κωνσταντίνου)
  • Άλσος Γουδή (είσοδος από Μεσογείων Σχολή Αστυνομίας).

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!