χριστουγεννιάτικα-δώρα-κι-ευχές-στου-975190
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 27.12.2021 | 15:07

Χριστουγεννιάτικα δώρα κι ευχές στους Παιδικούς Σταθμού Άνω Λιοσίων

Χριστουγεννιάτικα δώρα και χαμόγελα σε όλα τα μικρά παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών Άνω Λιοσίων πρόσφερε ο Άγιος Βασίλης.

Αν και φέτος για δεύτερη χρονιά οι υγειονομικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνουν οι ανοιχτές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνονταν προ πανδημίας, ωστόσο οι κατευθύνσεις του Δημάρχου Φυλής που ήταν να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς δώρο, τηρήθηκαν και με το παραπάνω.

Έτσι ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Άνω Λιοσίων Παναγιώτης Καμαρινόπουλος σε αγαστή συνεργασία με τους Παιδαγωγούς όλων των Σταθμών φρόντισαν με επιμέλεια ώστε όλα τα παιδιά να νιώσουν τις εκπλήξεις των γιορτών με όμορφα δώρα, χειροποίητες κάρτες και παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.

“Κοινή ευχή του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού και δική μου, είναι αυτή η χρονιά να είναι η τελευταία που γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα με αποστάσεις και περιοριστικά μέτρα. Ευχόμαστε  γρήγορα ο εφιάλτης της πανδημίας να  τελειώσει και το 2022 να είναι μια χρονιά που θα χαρίσει σε όλους μας υγεία και όμορφες, ξέγνοιαστες γιορτές σαν αυτές που έχουμε ζήσει στο παρελθόν και αξίζουν σε όλους μας” δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Παναγιώτης Καμαρινόπουλος.