Αθήνα: «Μαραθώνιος» Αγροτέρας Αρτέμιδος

Εκδηλώσεις για την ανάδειξη του σημαντικού αρχαιολογικού μνημείου του Μετς, του ιωνικού ναού της Αγροτέρας Αρτέμιδος, διοργανώνει ο Εξωραϊστικός & Πολιτιστικός Σύλλογός «Αρδηττός», σε συνεργασία με την Πρωτοβουλία Κατοίκων Μετς, και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Στο  πλαίσιο αυτό, την Κυριακή  11 Νοεμβρίου 2012, ημέρα του κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας, πραγματοποιεί  συμβολικό,  παιδικό  μαραθώνιο, απόστασης 420 μέτρων, με αφετηρία το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμό τον αρχαιολογικό χώρο της

Αγροτέρας Αρτέμιδος. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν τα  αποκαλυπτήρια της τοιχογραφίας του καλλιτέχνη ιΝΟ, από το Δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, στο σύγχρονο αναλημματικό τοίχο που βρίσκεται μπροστά στον αρχαιολογικό χώρο της Αγροτέρας Αρτέμιδος, επί της οδού Αρδηττού.

Στον παιδικό μαραθώνιο, μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 4 έως 12 ετών.

Συνάντηση Εγγραφές 12:00

Εκκίνηση: Βασιλέως Κωνσταντίνου, Παναθηναϊκό Στάδιο 12:30

Τερματισμός και απονομές: Αρδηττού, αρχαιολογικός χώρος Αγροτέρας

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!