ανοικτές-εκδηλώσεις-του-κεθεα-σε-όλη-τ-688408
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | 20.06.2022 | 10:48

Ανοικτές εκδηλώσεις του ΚΕΘΕΑ σε όλη την Ελλάδα

Ανοικτές εκδηλώσεις σε περισσότερες από 30 πόλεις διοργανώνει το ΚΕΘΕΑ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου. Από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Κάλυμνο, πραγματοποιούνται, με σύνθημα “ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ”, δεκάδες δράσεις ενημέρωσης, πολιτισμού και αθλητισμού μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Μέλη προγραμμάτων απεξάρτησης, γονείς, εργαζόμενοι, εθελοντές, φίλοι και συνεργάτες του ΚΕΘΕΑ απευθύνουν κάλεσμα στο κοινό με στόχο την έγκυρη και νηφάλια ενημέρωση για τις εξαρτήσεις, μακριά από στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Στην Αθήνα το κεντρικό ραντεβού δίνουν στην Πλατεία Συντάγματος στις 26 Ιουνίου 5 Σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ με ολοήμερη ενημερωτική δράση και απογευματινή συναυλία με την Μπάντα της ΣΤΡΟΦΗΣ. Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αθλητικά δρώμενα, δημιουργικά εργαστήρια για το κοινό και ενημερωτικές δράσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων οι οποίες θα φιλοξενηθούν στους δήμους Μεταμόρφωσης, Ιλίου, Νίκαιας, Πειραιά, καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στις 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η καθιερωμένη απολογιστική συνέντευξη Τύπου του ΚΕΘΕΑ με τα πρώτα στοιχεία από την τελευταία έρευνα αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων του.

Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και σε σωφρονιστικά καταστήματα όπου το ΚΕΘΕΑ δραστηριοποιείται με προγράμματα συμβουλευτικής και θεραπείας.

#ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ για μια ζωή με νόημα σε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς!

Δείτε παρακάτω τις κεντρικές εκδηλώσεις ανά πόλη