ΡΟΗ
προηγ επομ

Αιγάλεω: Περίπατος στο Μπαρουτάδικο

Απογευματινό Περίπατο στο άλσος, το γνωστό Μπαρουτάδικο, διοργανώνει σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Δήμος Αιγάλεω, στο πλαίσιο της δράσης «Γνωρίζω καλύτερα το Άλσος της πόλης μου» και με σκοπό την προβολή άλλων τρόπων μετακίνηση που στηρίζονται στο περπάτημα και στο ποδήλατο.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε κάθε ηλικία και ιδιαίτερα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ενώ η ξενάγηση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Συλλόγου Φίλων του Πυριτιδοποιείου.

Μια από τις βασικές επιδιώξεις της συγκεκριμένης δράσης, εκτός της γνωριμίας με το Μπαρουτάδιο, είναι να προβληθεί το περπάτημα ως μια άλλη μορφή μετακίνησης μέσα στην πόλη που προσφέρει ευεργετικά αποτελέσματα στην υγεία του ανθρώπου.

Ο δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς καλεί όλους τους πολίτες του Αιγάλεω, και ιδιαίτερα τους μεγαλύτερους σε ηλικία, να λάβουν μέρος σε αυτόν τον απογευματινό περίπατο:

«Είναι μια ευκαιρία να περπατήσουμε όλοι μαζί απολαμβάνοντας την ομορφιά και το πράσινο που διαθέτει το άλσος της πόλης μας. Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να επαναλάβω την θέση μας για το δημόσιο χαρακτήρα του συγκεκριμένου χώρου που αποτελεί ένα πραγματικό περιβαλλοντικό στολίδι για το Αιγάλεω και τη δυτική Αθήνα», σημειώνει σε δηλώσεις του.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!