Ζόραν Ζάεφ: Ο Μπουτάρης είναι μεγάλος φίλος της χώρας μας

  • Απο stergios
  • 27 Ιουλίου 2019 - 12:49
  • Comments Off

Συνάντηση με τον πρόεδρο των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, είχε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. Είναι η τελευταία φορά που ο κ. Μπουτάρης επισκέπτεται τη γειτονική χώρα με την ιδιότητα του δημάρχου.

Κατά τη συνάντηση οι δύο άντρες συμφώνησαν ότι συνέβαλαν σημαντικά στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Ο Ζοραν Ζάεφ δήλωσε ότι «ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ένας μεγάλος φίλος της χώρας μας, συνέβαλε καθοριστικά στη Συμφωνία των Πρεσπών». Πρόσθεσε ότι «Σήμερα, οι δύο χώρες έχουν ένα μεγάλο μέλλον μπροστά, με πολλές ευκαιρίες. Η Συνθήκη των Πρεσπών είναι μια στρατηγική εταιρική σχέση που αφορά σημαντικούς τομείς για τους πολίτες και των δύο χωρών. Τα οφέλη είναι ήδη αισθητά μέσω της συνεργασίας στον τομέα της γεωργίας, της ενέργειας, των νέων επενδύσεων, της συνεργασίας των επιχειρηματικών κοινοτήτων, της ανταλλαγής εμπειριών στον τομέα της οικολογίας και του τουρισμού, των προσπαθειών για τη διευκόλυνση των συνοριακών διελεύσεων».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!