Ζανέτ Τσίπρα: «Ως εδώ, διασύρουν τη μνήμη του πατέρα μας»

Η αδερφή του πρωθυπουργού, Ζανέτ Τσίπρα, ξεσπά για τη χυδαία αναπαραγωγή fake news από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις συκοφαντίες του περί σχέσεων της οικογένειας Τσίπρα με τη Χούντα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «τέτοιος κατήφορος από πολιτικούς με διακριτούς θεσμικούς ρόλους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί».

«Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Δεν ήθελα να πέσω στο επίπεδο των δημοσιογράφων που έγραψαν αυτά για τον πατέρα μου. Βλέπω όμως ότι θα πρέπει να υπερασπιστώ το όνομα του πατέρα μου, της ζωής του. Τι θα έκαναν όλοι αυτοί αν μιλούσαν για τον πατέρα τους με αυτόν τον τρόπο; Εγώ είμαι η κόρη του. Ήταν ένας σωστός άνθρωπος, δημοκράτης, αριστερός αγωνιστής, αγωνιστής της ζωής. Ο αδερφός μου είναι πρωθυπουργός και έχει περιορισμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να διασύρεται ο πατέρας μου», ανέφερε η Ζανέτ Τσίπρα δίνοντας συνέντευξη τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δεύτερη Ματιά».

«Θα έπρεπε να υπάρχει όριο. Τέτοιος κατήφορος από πολιτικούς με διακριτούς θεσμικούς ρόλους δεν μπορεί να δικαιολογηθεί. Δεν θα επιτρέψω να πιάνουν τον πατέρα μου στο στόμα τους και να διασύρουν τη μνήμη του άδικα για να εξυπηρετήσουν τις δικές τους πολιτικές σκοπιμότητες. Ως εδώ», είπε σε έντονο ύφος η αδερφή του πρωθυπουργού.

Παράλληλα, σε ερώτηση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου για το εάν θα την κάλυπτε μία συγγνώμη, η κ. Τσίπρα απάντησε ότι θα την κάλυπτε μία δημόσια συγγνώμη για την αποκατάσταση της μνήμης του πατέρα της.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ, ΧΟΥΝΤΑ, ΖΑΝΕΤ ΤΣΙΠΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!