Ζαχαριάδης: Ο κ. Βορίδης ζήλεψε τα έργα της κ. Σοφίας Νικολάου - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
24
Ιανουάριος
Back

Ζαχαριάδης: Ο κ. Βορίδης ζήλεψε τα έργα της κ. Σοφίας Νικολάου

«Νέα απευθείας ανάθεση από το υπουργείο Εσωτερικών συνολικού ποσού 74.400€ σε δικηγορική εταιρεία για την παροχή νομικής υποστήριξης σε θέματα του ειδικού ληξιαρχείου» αναφέρει σε δήλωση του ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης.

«Τα ερωτήματα προκύπτουν αβίαστα» σημειώνει και προσθέτει:

«Γιατί απευθείας ανάθεση;

Γιατί στη συγκεκριμένη εταιρεία;

Γιατί η κυβέρνηση επιλέγει ξανά τις αδιαφανείς διαδικασίες αντί των ανοιχτών διαδικασιών;

Το κυριότερο: Με ποια λογική εκχωρούνται σε μια ιδιωτική εταιρεία αρμοδιότητες που άπτονται προσωπικών δεδομένων των πολιτών;

Ο κ. Βορίδης  παρουσίασε  τη στρατηγική της κυβέρνησης  για το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης μιλώντας για εμπιστοσύνη στη δημόσια διοίκηση και για αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού της. Την ίδια μέρα το υπουργείο Εσωτερικών απαξίωσε τα εκατοντάδες καταρτισμένα στελέχη του εκχωρώντας κρίσιμες δημόσιες υπηρεσίες σε ιδιωτική εταιρεία και μάλιστα με απευθείας ανάθεση!

Στη θεωρία ενίσχυση  της δημόσιας διοίκησης, μεταρρύθμιση και διαφάνεια. Στην πράξη απαξίωση του δημοσίου και των στελεχών του, οπισθοδρόμηση και πελατειακές πρακτικές.

Η πρωτοφανής πολιτική εξαπάτηση από πλευράς της κυβέρνησης των «αρίστων» πλέον δεν μπορεί να κρυφτεί».

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!