ζαχαριάδης-δεν-θεωρω-ηλίθιο-τον-κ-μητσ-860794
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 29.03.2021 | 13:30

Ζαχαριάδης: Δεν θεωρω ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη – Άλλο εννοούσα για το ράλι Ακρόπολις

Ζαχαριάδης: Δεν θεωρω ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη – Άλλο εννοούσα για το ράλι Ακρόπολις

Ένα τέλος στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε το σαββατοκύριακό, ύστερα από μια ανάρτηση του στο twitter, επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6.

Όπως είπε, η ανάρτηση του, η οποία καυτηρίαζε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για το ράλι Ακρόπολις, παρομοιάζοντάς  τον σαν Μιστερ Μπιν, δεν είχε σκοπό να προσβάλλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξήγησε ότι θεωρεί πω η εικόνα αυτή του πρωθυπουργού προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών και ο ίδιος έκανε έναν παραλληρισμό με τον γνωστό και πετυχημένο κωμικό καθώς και εκείνος ασχολούνταν με τα αυτοκίνητα.

Υπογράμμισε ότι ο ίδιος σέβεται τους θεσμούς και ποτέ δεν έχει μιλήσει υβριστικά σε κανέναν πολιτικό αντίπαλο. Τόνισε παράλληλα, πως «προφανώς, δεν θεωρώ κανέναν πρωθυπουργό των Ελλήνων ηλίθιο, δεν θεωρώ ηλίθιο τον κ. Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με τον ίδιο η όξυνση αυτής της παρεξήγησης, οφείλεται στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο twitter.

Άφησε δε αιχμές, λέγοντας ότι προσπαθώντας να γίνει αρεστός στο Μαξίμου χρησιμοποίησε αυτή τη μέθοδο. Πρόσθεσε, πως «αν θέλει να ανακτήσει την εύνοια του Μαξίμου ο κ. Γεωργιάδης, πρέπει να βρει άλλον τρόπο». Επιπλέον, υπογράμμισε πως δεν έχει κανένα θέμα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό , λέγοντας ότι η κριτική αφορούσε αποκλειστικά την πολιτική της κυβέρνησης.

Μιλώντας για τη διάψευση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα ανατεθούν τα self test στη siemens, ο κ. Ζαχαριάδης, τόνισε ότι ίσως να κρίνεται άστοχη αυτή η παρεμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Κρίνεται αν ήταν εύστοχη ή όχι. Οκ, έκανε μια αστοχία ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά