Ξανθός: Η τοποθέτηση Πλεύρη στο υπ. Υγείας σημαίνει ότι η ακροδεξιά θα δίνει τον τόνο

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 31 Αυγούστου 2021 - 13:00
  • Comments Off
Ξανθός για εμβόλιο AstraZeneca: Εύλογη η ανησυχία της κοινής γνώμης

«Η ριζική κυβερνητική αλλαγή στο Υπουργείο Υγείας υποδηλώνει δύο πράγματα», τονίζει σε ανακοίνωση του ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Υγείας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός:

«1. Τη συνολική  αποτυχία στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και την ανάγκη του κ. Μητσοτάκη να μεταθέσει την ευθύνη στην προηγούμενη πολιτική ηγεσία, για να μείνει ο ίδιος στο «απυρόβλητο» και

2. Την επιλογή της κυβέρνησης να προχωρήσει , στην αιχμή της πανδημίας, σε μια σκληρή γραμμή ιδιωτικοποιήσεων στο ΕΣΥ και μετωπικής σύγκρουσης με όσους υπερασπίζονται τη δημόσια περίθαλψη και την Υγεία ως κοινωνικό αγαθό.

Η τοποθέτηση του κ. Πλεύρη στη θέση του Υπουργού Υγείας πιστοποιεί  ότι , στο εξής,  η Ακροδεξιά και η πολιτική μισαλλοδοξία θα δίνουν τον τόνο σε ένα ευαίσθητο τομέα που απαιτεί πίστη και αφοσίωση στο Δημόσιο Σύστημα, πολιτικές καθολικής κάλυψης και εξάλειψης των ανισοτήτων και , ειδικά σε περίοδο πανδημίας ,  διασφάλιση  κοινωνικών  και πολιτικών συναινέσεων .

Ο κ. Μητσοτάκης αναλαμβάνει πλέον προσωπικά την  ευθύνη για την πλήρη υπονόμευση και αποδιοργάνωση του ΕΣΥ και της Δημόσιας Υγείας στη χώρα»

ΥΓΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΞΑΝΘΟΣ, ΘΑΝΟΣ ΠΛΕΥΡΗΣ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΝΔ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]