βούλιαξε-το-μαρκόπουλο-στη-γιορτή-του-1116572
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 03.01.2023 | 15:10

Βούλιαξε το Μαρκόπουλο στη γιορτή του Βασίλη Οικονόμου

Στις 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Βουλευτή ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου στον πολύ όμορφο πολυ-χώρο KWABA στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας.

Η ανταπόκριση των πολιτών ήταν πρωτόγνωρη ξεπερνώντας ακόμα και την πολυσυζητημένη εκδήλωση του 2019.

Η κυκλοφορική συμφόρηση στους δρόμους του Μαρκόπουλου, γύρω από το χώρο της εκδήλωσης, ήταν τόσο αυξημένη που χρειάστηκε η παρέμβαση της Τροχαίας για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Μεταξύ των χιλιάδων φίλων που παρευρέθηκαν ξεχώρισαν οι παρουσίες του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη, του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, της Αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, του Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Πέππα, των Εντεταλμένων Περιφεριακών Συμβούλων Αθανάσιο Κατσιγιάννη και Γεωργία Βλάχου και των Δημάρχων Κωνσταντίνου Αλλαγιάννη Μαρκόπουλου, Δημήτριου Λουκά Λαυρεωτικής, Γρηγορίου Κωνσταντέλλου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Δημητρίου Κιούσση Κρωπίας, Ισίδωρου Μάδη Παιανίας, Σπύρου Βρεττού Αχαρνών και Γιάννη Καλαφατέλη Διονύσου.

Σε εορταστικό κλίμα ο Βουλευτής Βασίλης Οικονόμου δήλωσε: Eίμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και συγκινημένος καθώς η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση στέλνει ισχυρό μήνυμα νίκης του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στις εκλογές. Η απαράμιλλη αγάπη που δείχνει ο κόσμος προς το πρόσωπο μου αποτελούν αποκλειστική πηγή δύναμης για να συνεχίσω να αγωνίζομαι για το τόπο που γεννήθηκα, κατοικώ και εκπροσωπώ πάνω από δυο δεκαετίες, την Ανατολική Αττική!!!