Βουλή: Ο διάλογος Τσίπρα-πρώην δημάρχου για τα αγγλικά του πρώην πρωθυπουργού (βίντεο)

Ο πρώην δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και πρώην διευθυντής της γραφείου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Διονύσης Χατζηδάκης ήταν ο βουλευτής της ΝΔ που επιχείρησε να ειρωνευτεί τον πρώην πρωθυπουργό για τα αγγλικά του κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, στην «Ώρα του Πρωθυπουργού», με αποτέλεσμα να υπάρξει αντίδραση από τον Α. Τσίπρα. Συγκεκριμένα, όταν ο κ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής αναφέρθηκε σε δελτίο τύπου του υπουργείου Οικονομικών με την έκθεση αξιολόγησης της Ελλάδας από την ομάδα χρηματοοικονομικής δράσης FATF- Financial Action Task Force κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του, ο κ. Χατζηδάκης ακούστηκε θόρυβος από την έδρανα της ΝΔ με τον τον κ. Χατζηδάκη να του ζητά να το επαναλάβει.

Ακολούθησε ο εξής διάλογος:

XATZHΔΑΚΗΣ: Για επαναλαβατε το

ΤΣΙΠΡΑΣ: Τι ακριβώς θέλετε

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ: Δεν κατάλαβα την σύντμηση κύριε Προεδρο

ΤΣΙΠΡΑΣ: Κύριε δήμαρχε τι ακριβώς θέλετε; Πάμε στο καφενείο της Βουλής να σας πω αν θέλετε, αν είστε περίεργος για το πως προφέρεται. Δεν προφέρεται Κολάμπια. Είμαι στη διάθεσή σας, όμως, γιατί σας συμπαθώς εσάς ιδιαίτερα.

ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ : Δεν κατάλαβα αυτό που είπατε.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Θα σας επαναλάβω. Τι ακριβώς θέλετε;

ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Κύριε Τσίπρα συνεχίστε. Έχετε το λόγο.

ΤΣΙΠΡΑΣ: Financial Action Task Force.

 

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ, ΕΙΡΩΝΕΙΑ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!