Βούτσης: Κατήργησε θέσεις μετακλητών υπαλλήλων σε πρώην πρωθυπουργούς (ΦΕΚ)

Στην κατάργηση μιας θέσης μετακλητών υπαλλήλων από τα γραφεία των πρώην πρωθυπουργών Κ. Σημίτη, Κ. Καραμανλή και Γ. Παπανδρέου καθώς και από όλους τους πρώην προέδρους της Βουλής, προχώρησε με απόφαση του, που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, ο Νίκος Βούτσης.

Ο νυν πρόεδρος της Βουλής επικαλούμενος τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 1Ε’ και 1Ζ’ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β’, ΦΕΚ 51/Α/97), όπως ισχύουν, προχώρησε στην «αυτοδίκαιη κατάργηση της μίας (1) από τις τέσσερις (4) θέσεις μετακλητών υπαλλήλων κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ που προβλέπονταν στα Γραφεία των πρώην Προέδρων της Βουλής: α) Απόστολου Κακλαμάνη, β) Άννας Μπενάκη – Ψαρούδα, γ) Δημητρίου Σιούφα, δ) Βύρωνα Πολύδωρα, ε) Ευάγγελου – Βασιλείου Μεϊμαράκη και στ) Φίλιππου Πετσάλνικου καθώς και στα Γραφεία των πρώην Πρωθυπουργών: α) Κωνσταντίνου Καραμανλή και β) Γεωργίου Παπανδρέου».

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι σε ότι αφορά τον Κ. Σημίτη, ο κ. Βούτσης, εξέδωσε ειδική απόφαση στην οποία αναφέρει ότι καταργείται η θέση για  τη «Φλωρεντία Προβιά του Βασιλείου, υπάλληλου της Βουλής, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, τοποθετήθηκε στο Γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη, καλύπτοντας κενή οργανική θέση μετακλητού υπαλλήλου».

ΦΕΚ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ, ΘΕΣΕΩΝ, ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΒΟΥΛΗΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!