Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ζητάει μια «πεφωτισμένη καραμανλική Δεξιά» (βίντεο)

Αφορμή για αιχμηρά σχόλια έδωσε η αποστροφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε μια ….«πεφωτισμένη καραμανλική Δεξιά».

«Ο τόπος συνεχίζει να έχει ανάγκη από μία πεφωτισμένη δεξιά της καραμανλικής σχολής του μέτρου και

της μετριοπάθειας, του ορθού, υπεύθυνου και συναινετικού λόγου. Δυστυχώς, αντ’ αυτού καταγράφεται μια έξαλλη,

μισαλλόδοξη, ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία με χορηγούς την Uber και την Taxibeat», είπε χαρακτηριστικά την Πέμπτη στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών.

Όπως σχολίασε με νόημα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυτσσέας Κωνσταντινόπουλος στο facebook:

«Ο κ Τριανταφυλλίδης ΣΥΡΙΖΑ είπε απο το βήμα της Βουλης ότι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται μια πεφωτισμένη Καραμανλική δεξιά! Ο προοδευτικός κόσμος ελπίζω να καταλάβει ότι ο Καραμανλής είναι ο φυσικός αρχηγός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ακούστε τον !!!».

Ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται συχνά αντικείμενο σφοδρής κριτικής για την άτυπη «συμμαχία» του με την καραμανλική πτέρυγα της ΝΔ, όπως αποτυπώθηκε σε κορυφαίες επιλογές του, π.χ. για την προεδρία της Δημοκρατίας και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο κ Τριανταφυλλίδης Βουλ ΣΥΡΙΖΑ είπε απο το βήμα της Βουλης ότι το πολιτικό σύστημα χρειάζεται μια πεφωτισμένη Καραμανλική δεξιά! Ο προοδευτικός κόσμος ελπίζω να καταλάβει ότι ο Καραμανλής είναι ο φυσικός αρχηγός των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ακούστε τον!!!Κοινοποιήστε το να το ακούσουν όλοι.

Gepostet von Odysseas Konstantinopoulos am Donnerstag, 22. März 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΔΕΞΙΑ, ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΗ