Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλο στοίχημα τα Κέντρα Κοινότητας στους δήμους

Συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, αλλά και επισκέψεις σε κοινωνικές δομές πραγματοποιούν οι βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καϊσας, Νατάσα Γκαρά, Δημήτρης Ρίζος και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Κυργιαλάνης.

Ειδικότερα, στη συνάντηση με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, συζητήθηκε εκτενώς η σύσταση και λειτουργία των νέων Κέντρων Κοινότητας στους δήμους μετά και την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, καθώς και θέματα που αφορούν στον δήμο. Όσον αφορά στα Κέντρα Κοινότητας, οι βουλευτές τόνισαν πως «η άμεση σύσταση και σωστή λειτουργία τους είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση, καθώς οργανώνει συνολικά το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, ενώ παρέχει άμεση, σύγχρονη και αξιοπρεπή πληροφόρηση σε κάθε πολίτη».

Η θεσμοθέτηση κινήτρων στην περιοχή του Έβρου για τη στήριξη των επαγγελματιών, η υλοποίηση των προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η πάταξη του παρεμπορίου, ήταν από τα κύρια θέματα που τέθηκαν στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Εμπορικό Επιμελητήριο του Νομού.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στον σχεδιασμό του επιμελητηρίου για την προβολή και διάθεση των τοπικών προϊόντων στο πλαίσιο του «Εβρίτικου Καλαθιού».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΕΒΡΟΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!