βόμβα-καμμένου-σκοπιανό-αν-έρθει-η-σ-363262
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 01.07.2018 | 13:52

«Βόμβα» Καμμένου -Σκοπιανό: Αν έρθει η συμφωνία στη Βουλή, θα αποσυρθούμε από την κυβέρνηση (βίντεο)

Σφοδρή επίθεση σε οικονομικά συμφέροντα εξαπέλυσε από το βήμα του εθνικού συμβουλίου των ΑΝΕΛ ο Πάνος Καμμένος, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες για χρηματισμό βουλευτών του που ανεξαρτητοποιήθηκαν. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όταν και αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, οι ΑΝΕΛ θα αποσυρθούν από την κυβέρνηση.

«Χτυπάτε. Οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά. Όσο χτυπάτε, τόσο πιο βαθιά θα μπαίνουν στον τοίχο. Όσο χτυπάτε, θα γινόμαστε πιο δυνατοί» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Έβαλε επίσης ευθέως κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο Γιώργος Λαζαρίδης δέχθηκε πόλεμο. Μας είπε στην ΚΟ, ενώπιον όλων των βουλευτών ότι απειλείτο, ότι απειλούνται τα παιδιά του. Μας είπε ότι τον κάλεσαν με άλλον υπουργό σε διαμέρισμα στην Αλεξάνδρας, κατόπιν τηλεφωνήματος του Δημήτρη Καμμένου για να τα βρουν».

«Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: